Nem nézett tükörbe Anya Taylor-Joy a mémek miatt, amiket róla készítettek

Anya Taylor-Joy kerülte a tükröket egy ideig.

Anya Taylor-Joy neve valószínűleg olyan alkotásából lehet ismerős, mint A vezércsel, Az új mutánsok, A menü, az Utolsó éjszaka Sohóban vagy a Birmingham bandája. A gyönyörű színésznő ezekkel pedig természetesen milliók tekintetét vonzotta magára világszerte. Anya egy egyik régebbi interjúját kapta fel a sajtó újra, amiben arról beszél, mennyire megviselték régen a kommentek, amelyek kinézetére irányultak.

A Hola és az UNILAD is címlapra hozta az argentín színésznő W Magazinnak adott nyilatkozatát, amiben arról mesélt, hogy mennyire frusztráló volt számára látni a mémeket magáról, pláne azokat a kommenteket és szerkesztett képeket, amikben kinézetét szapulták.

Határozottan emlékszem arra, amikor a Facebook volt a menő, és én nem voltam tudatában annak, hogy a szemeim ennyire távol vannak egymástól, és valaki megjelölt egy képen egy halat, és azt írta: „Te vagy, mert a szemed pont ilyen”. Nagyon zavart, nem viccesek ezek egyáltalán, és nagyon hosszú időre abbahagytam a tükörbe nézést. Még mindig nem töltök sok időt a tükrök előtt, mert nem igazán kell az arcommal foglalkoznom.

Később Drew Barrymore talk showjában mesélt arról, hogy édesanyja mindig azt mondta ezekre, hogy ő ne az emberek kinézetét nézze, hanem a szívüket, ami amögött rejtőzik.

A színésznő egyébként nagyon elfoglalt, ugyanis többek között a Laughter in the Dark c. dráma-thrilleren, a Furiosa-n és a The Gorge című romantikus akciófilmen is munkálkodik.