5 éves időugrás lehet az Eufória 3. évadában

Az egyik jelmeztervező árult el néhány érdekességet az új évadról.

Sokan csak pár hónap időugrásra számítottak, miután az Eufória 2. évada elég sejtelmesen ér véget, de úgy tűnik jobban felborul az eddigi egyensúly hamarosan. A sorozat szerelmesei eddig a két évadon keresztül azt láthatták, ahogyan Rue (Zendaya) küzd drogproblémáival, miközben a mellékszálakon mentálisan instabil barátai, Jules (Hunter Schafer), Nate (Jacob Elordi), Cassie (Sydney Sweeney), Maddy (Alexa Demie) próbálják szintén túlélni a középsulis éveket.

A Vogue-nak adott interjújában beszélt az egyik híres jelmeztervező, Heidi Bivens, aki elárulta, hogy nagyobb lesz az időugrás, mint amire a nézők számítanak. Igaz, azt is hozzá tette, hogy még nem találkozott forgatókönyvvel, de a csapat már így beszél az előkészületek során. A sorozat új évadát egyébként júniusban kezdik el forgatni.

Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy sikeres legyen a sorozat harmadik évada. Nagyon izgatott vagyok, hogy hamarosan elolvashatom a forgatókönyveket. Azt beszélik, hogy az évad körülbelül öt évvel később lesz az időben, és hogy már nem járnak középiskolába. Mit mondhatnék még? Ismerve Sam agyát, izgalmas lesz, és mindannyiunkat kihívás elé állít, mert nem akarja ismételni magát. Ez újdonság lesz a közönség számára is.