Szinkronhang lesz Camila Cabello és Troye Sivan

Visszatérnek a Trollok!

A Trollok franchise úgy tűnik megállíthatatlan, ugyanis érkezik a film 3. része Trollok: Együtt a banda címmel. A tervek szerint a nemzetközi bemutató november 17-én lesz majd, itthon pedig október 26-án érkezhet a mozikba.

Természetesen Anna Kendrick és Justin Timberlake újra hangját fogja kölcsönözni a szeretett Pipacsnak és Ágasnak, az új filmbe pedig több szupersztár is bekerül az univerzumba – szintén, mint szinkronhang. Troye Sivan Ágas bátyjának, Floydnak adja majd orgánumát, míg Camila Cabello Viva karakterét szinkronizálja majd.

A hivatalos szinopszis a következő: Két filmnyi igaz barátság és fáradhatatlan flörtölés után Pipacs és Ágas végre hivatalosan egy pár (#ágpacs)! Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Pipacs rájön, hogy Ágasnak van egy titok a múltjában. Régen tagja volt négy fivérével Pipacs kedvenc fiúbandájának, a BroZone-nak. A BroZone feloszlott, még mikor Ágas kisbaba volt, és a család is szétszakadt, és Ágas azóta nem is látta a fivéreit. Ám amikor Ágas bátyját, Floydot a zenei tehetségéért elrabolja egy gonosz popsztár páros – Bársony és Furnér – Ágas és Pipacs nekivágnak a rögös és érzelmes útnak, hogy újból összehozzák a többi fivért, és megmentsék Floydot attól a sorstól, ami rosszabb még a popkulturális feledésbe merülésnél is. Az új családi, animációs vígjáték természetesen hozza a Trollok-filmek védjegyének számító új és klasszikus popslágerek látványos és bulis felvonultatását. A DreamWorks Animation előző két Trollok-filmje – a 2016-os Trollok, és a 2020-as Trollok a világ körül – dalaival és táncaival rekordsikert, és a legjobb filmdal kategóriájában Oscar-jelölést hozott, és a világ egyik legnagyobb és legkedveltebb szórakoztatóipari brandjévé nőtte ki magát.

Természetesen a világsztárok hangjai csak az eredeti, angolul beszélő változatban hallhatóak.