Kiderült, hol fog játszódni A Fehér Lótusz 3. évada

Ázsiába kalauzolnak el minket a készítők.

2021-ben startolt el az HBO sikersorozata, A Fehér Lótusz, a második felvonás pedig tavaly érkezett meg. Mindkét évad hatalmas népszerűségnek örvendett mind a nézők, mind pedig a kritikusok között, így nem okozott nagy meglepetést, mikor berendelték belőle a harmadikat is. Most pedig a Variety-nek köszönhetően arról is lehullott a lepel, hogy hol játszódnak majd az új részek.

Az első évad helyszíne Hawaii volt, míg a másodikban a Fehér Lótusz nevű szállodalánc szicíliai vendégeit ismerhettük meg, a harmadikban pedig Ázsiába, egészen pontosan Thaiföldre kalauzolnak el minket a készítők. Bár a munkálatok egyelőre még nem kezdődtek el, a hírek szerint a széria kreátora, Mike White mostanában többször utazott az országba, hogy forgatási helyszínek után kutasson.

És hogy milyen téma áll majd az új epizódok középpontjában?

Az első évad a pénzre fókuszált, míg a második a szex körül forgott. Úgy gondolom, a harmadik egy vicces szatíra lesz a keleti vallások és spiritualitás haláláról

– nyilatkozta a készítő.

Mivel a második évadban is csak egyetlen szereplő, a közönségkedvenc Jennifer Coolidge tért vissza, így valószínűleg a harmadikban is egy teljesen új szereplőgárdát ismerhetünk majd meg. A castingról egyelőre semmi hír nincsen, viszont a pletykák szerint Danny DeVito is szerepelni fog az új részekben. Az első évadban olyan színészek tűntek fel, mint Alexandra DaddarioSydney Sweeney, vagy éppen Lukas Gage, míg a másodikban Adam DiMarco-t, Theo James-t és Aubrey Plaza-t is láthattuk. 

A sorozat egyébként számos neves díjat zsebelt be, köztük jópár Emmy-t és Golden Globe-ot is.