© Popsugar

Úgy tűnik, Dylan Sprouse eljegyezte Palvin Barbit!

Egy forrás kotyogta ki a hírt az ET-nek.

Úgy fest, gratuláció illeti meg Dylan Sprouse-t és Palvin Barbit, az Entertainment Tonight információi szerint ugyanis jegyben jár a sztárpár! A publikációnak egy forrás kotyogta ki a hírt, aki azt is elárulta, hogy már több ismerősüknek is megmutatták a gyűrűt.

Dylan és Barbara jegyben járnak. Több ismerősüknek is megmutatták már a gyűrűt, és elképesztően boldogok. Mindig dúl köztük a szerelem, és mindenben támogatják egymást, de most még a szokásosnál is boldogabbak. Alig várják, hogy együtt vágjanak neki ennek az új fejezetnek

– nyilatkozta a bennfentes.

Március elején a páros közösen jelent meg a Mammoth Filmfesztiválon Kaliforniában, és Barbi ujján már ott is egy gyűrű ékeskedett, így már akkor szárnyra kaptak a pletykák az eljegyzéssel kapcsolatban. A pletykákra a magyar modell és Dylan szóvivői nem kívántak reagálni.

A Zack és Cody életéből ismert színész és Barbi lassan öt éve alkotnak egy párt. 2018-ban kezdődött a kapcsolatuk, mikor is Dylan az Instagramon írt rá a semmiből a modellre.

Azt írtam neki, hogy nem tudom, meddig lesz New York-ban, de ha van kedve, összefuthatnánk, és megadtam neki a számom. Ezután 6 hónapig nem válaszolt nekem

– idézte fel Dylan a W magazinnak.

Szerencsére Barbi végül válaszolt az üzenetre, mára pedig már elválaszthatatlanok egymástól – már csak az eljegyzés hivatalos bejelentése várat magára.