Beváltotta Taylor Swift az 5 éve tett ígéretét egy rajongónak, aki egy baleset miatt nem tudott elmenni a koncertjére

Az énekesnő ajándék jegyeket adott a fiatal fannak a turnéjára.

Beváltotta Taylor Swift az ígéretét, amit 5 éve tett az akkor 8 éves rajongójának, Isabella McCune-nek. A fiatal fan a 2018-as Reputation turné glendale-i állomásán látta volna először élőben kedvencét, azonban egy szörnyű baleset miatt nem tudott részt venni a koncerten. A show előtt nem sokkal ugyanis súlyos égési sérüléseket szenvedett, melynek során a teste 65 százaléka megégett, így az elkövetkezendő 9 hónapot kórházban kellett töltenie.

A család elmondása szerint Isabella naphosszat Taylor zenéjét hallgatta, és ez adott neki erőt a nehéz időszakokban. Az énekesnő meglátogatta a rajongóját a kórházban, és hagyott neki egy kedves levelet, melyben egy ígéretet is tett neki.

Isabella, remélem, hamarosan jobban leszel. Hatalmas megtisztetletés, hogy az én zenémet hallgatod. Csodálatos vagy, és alig várom, hogy lássalak az egyik koncertemen

– állt a levélben.

Sokáig senki sem tudhatta, mikor juthat el a fiatal rajongó a kedvence koncertjére, hiszen a 2020-ra tervezett Love Fest-et le kellett mondani a koronavírus okozta korlátozások miatt. Most azonban ismét útnak indult Taylor a The Eras Tour elnevezésű koncertsorozatával, melynek a második állomásán a mostmár 13 éves Isabella is ott volt, a jegyeket pedig, ahogy az énekesnő ígérte neki, tőle kapta ajándékba. Mi több, a belépőket annak a kórháznak a csapata adta át neki, ahol majdnem egy évet töltöt az életéből. 

Nem csak azért vagyok hálás, hogy kaptam jegyeket, és el tudok menni a koncertre, hanem azért is, hogy Taylor Swifttől és a csapatától vannak. Hogy emlékeztek rám, és gondoltak arra, hogy adjanak nekem jegyeket

– nyilatkozta a rajongó az ABC15-nek.