A gyereksztárokról készít dokumentumfilmet Demi Lovato

Az előadó mondhatni szakértő a témában.

Karrierje során először ül a rendezői székbe Demi Lovato, méghozzá egy dokumentumfilm kedvéért. Az alkotás, mely a Child Star címet kapta, a gyereksztárokra fog fókuszálni, és az ő hullámvölgyeiket illetve hullámhegyeiket mutatja majd be a világ leghíresebb egykori gyereksztárjainak szemszögén keresztül, Demit is beleértve. Kitérnek arra is benne, hogy a korán megszerzett hírnév, a vagyon, és a hatalom hogyan befolyásolta a jövőjüket.

Arról egyelőre nincs hír, hogy az előadón kívül kik fognak még megszólalni a filmben, melyben Demi által vezetett intim beszélgetéseken, házi videókon, illetve archív felvételeken keresztül ismerhetjük meg, milyen is valójában a reflektorfényben felnőni.

El sem tudnék képzelni ennél jobb filmet és témát az első olyan alkotáshoz, amit én rendezek, ugyanis ez nagyon közel áll hozzám. A projektünk fontos üzeneteket tartalmaz arról, hogy milyen is a nyilvánosság előtt felnőni, hogyan tanuljuk meg megvédeni a magánszféránkat, és hogyan vehetjük a kezünkbe az irányítást a sorsunk felett

– árulta el az előadó.

Demi maga is gyereksztárként kezdte a karrierjét, hiszen 10 éves volt, amikor feltűnt a Barney és barátai című sorozatban, majd csupán 15 évesen kezdtek el milliók rajongani érte a Rocktábornak köszönhetően.

Demi mellett Nicola Marsh lesz a felelős az alkotásért, ami az Egyesült Államokban a Hulun lesz látható majd. A premier dátumáról egyelőre nincs hír.