Liam Payne meg akarta lepni Louis Tomlinsont dokumentumfilmjének premierjén

Bemutatták Louis dokuját Londonban.

Liam Payne meg szerette volna lepni One Direction-ös bandatársát azzal, hogy megjelenik Louis Tomlinson All of Those Voices dokumentumfilmjének londoni premierjén. A 29 éves Payne barátnőjével, Kate Cassidy-vel, míg a 31 éves Tomlinson családjával vonult fel a rendezvény vörösszőnyegén.

Liam-et az On Demand Entertainment interjúztatta meg, ahol a vörösszőnyegen nagyon szép dolgokat mondott Louisról és az összetartozásról:

Valójában megpróbáltam meglepni azzal, hogy eljöttem, de nem igazán tudtam, hogy hogyan kerülhetek fel a vendéglistára másképp. Őszinte leszek hozzád, Louis – minden fiú mellettem volt. Az életemben most egy kicsit sötét időszakot szenvedtem el, és őszintén szólva nem lennék itt a fiúk nélkül. Nagyon izgatott vagyok, hogy láthatom ez a filmet, annyira szenvedélyes, amit csinál, alig várom. Kellemes időutazás lesz. Még itt lenni is annyira nosztalgikus, hogy ez a legcsodálatosabb dolog a világon.

Sajnos a srácok nem pózoltak együtt a vörösszőnyegen, de az esemény után már együtt távoztak, így azért nem maradtunk képek nélkül sem.

A filmet egyébként itthon március 22-én és 25-én vetítik Budapesten a következő helyeken: a Pólusban, a GOBUDA plázában, a MOM Parkban, illetve a Lurdy-ban. A filmről itt írtunk bővebben.