Egy filmben Florence Pugh és Andrew Garfield

Nagyon titkos minden, ami az alkotást illeti.

A vasárnapi (hazánkban már bőven hétfő hajnali) Oscar díjátadón alkotott pár másodpercük után úgy tűnik, most hosszabb időre is együtt láthatjuk Florence Pugh-t és Andrew Garfield-ot, ugyanis a férfi és a női főszerepet ők kaparintották meg a StudioCanal új alkotásában.

Igaz, a készítők direkt semmit sem árulnak el erről a projektről, ami a cselekményt illeti, de annyit megtudott a Deadline, hogy We Live In Time címmel fog érkezni és a rendezői szerepet John Crowley kaparintotta meg, aki olyan alkotásokért volt már felelős, mint A bűn hálójában vagy a Behálózva. A tervek szerint a „vicces, megindító és magával ragadó” szerelmi történetet leghamarabb még idén elkezdik forgatni, így 2024-ben számíthatunk a premierre.

Florence egyébként egy rakat másik filmben is látható lesz, mint például a Netflix The Wonderjében, vagy Christopher Nolan Oppenheimer-jében, de a Dűne 2. része is érkezik és Yelena Belova szerepében a Thunderbolts c. Marvel filmben is feltűnik majd újra. Garfield pedig a filmen kívül egy sorozaton is munkálkodik, mely Hot Air címmel érkezik majd a tervek szerint.