Csábítóan dögös új single érkezett Benson Boone-tól

A feltörekvő popsztár, Benson Boone „Sugar Sweet” című, igézően merész felvételével olvasztja fel a hideg hónapokat. Az újdonság producere Jason Evigan volt, aki Justin Bieberrel, Dua Lipával, Maroon 5-val és másokkal dolgozott együtt. A hívogató track mellé egy Hawaii-on forgatott, pazar videóklip is érkezik tökéletes kiegészítőként!

A lendülettől és kisugárzástól hemzsegő „Sugar Sweet” egy azonnal fülbemászó alkotás, amely kiemeli a slágerkészítő azon képességét, hogy a felejthetetlen dallamokat éles szövegekkel mixeli össze.

„A „Sugar Sweet” az én pimasz dalom arról szól, hogy tovább kell lépni, ha valaki csupán egy lehetőségként kezel téged, nem pedig első helyre tesz” – mondja Boone a 2023-as első kiadványáról. „Ez mindenkinek szól, aki képes kapcsolatba lépni önmagával, és megtalálni az önbizalmát.” 

A szám kétségtelenül közkedvelt lesz a közönség számára, a 2022-es „Before You” című zongoraballadát követően, amelyet Boone ’Walk Me Home…’ című EP-je előzött meg, beleértve az„In The Stars”, a „ROOM FOR 2” és a világsikert meghozó „GHOST TOWN” slágerek után.

A 20 éves zenészt a mai napig több mint egymilliárd alkalommal streamingelték világszerte.

„Sugar Sweet” című videóklipben pedig Boone elismert debütáló projektjének lendületére épít, és növekvő művészi képességének egy teljesen új oldalát mutatja be a dübörgő alapvonal és lendületes single szárnyain.