Az egyik legszexibb fürdőruhás kollekcióval jelentkezik Sydney Sweeney

Az Eufória szupersztárja, Sydney Sweeney új fürdőruha kollekciójától leesik az álla mindenkinek, aki meglátja a dekoratív színésznőt a promóciós fotókon. Elmondása szerint a Frankies Bikinis kollekciót az olasz nyári románcok ihlették és a márka úgy fogalmazott, ez a legszexibb kollekció, amit valaha piacra dobtak.

Az első kör március 14-én érkezik, míg a második körös adagra áprilisban számíthatunk. Érdekesség, hogy erre a kollaborációra azután került sor, hogy Sydney karaktere Cassie az egyik Eufória részben a márka által kiadott, Gemma One-Piece fürdőruhában jelent meg a képernyőkön – majd a darab órákkal később az egyik legkelendőbb termékük lett.

Amikor felnőttem, mint volt körülöttem víz és sokat voltam bikiniben és valami olyasmit akartam, ami ténylegesen engem tükröz.

A színésznőt a kollekcióhoz hűen Olaszországban fotózták le kollekciója darabjaiban és az is kiderült, hogy az XS-estől egészen az XXL-esig kaphatóak lesznek a darabok. Az egyik darabra pedig csók/rúzsfoltok vannak nyomtatva, ami ténylegesen Sweeney lenyomata, csak sokszorosítva.

Egy papírt puszilgattam különböző árnyalatú rúzsokkal és ezt csináltuk meg fürdőruhává. Vicces volt, mert nehéz volt eldönteni, mennyi rúzs legyen rajtam, aztán az egész fürdőszobám tele volt rúzsos papírokkal.

Azt is megtudtuk, hogy Sydney ezekkel a darabokkal arra szeretné ösztönözni az embereket, hogy önmaguk legyenek.

Van abban valami kemény, hogy megmutatod a kendőzetlen önmagad a világnak. Azt szerettük volna, ha a darabok viselői szabadnak és magabiztosan érzik magukat.

A kollekció darabjai itt érhetőek el