Érkezik Ashnikko debütáló albuma, bejelentette a turnéját, és a legújabb dala is megjelent

2023. Ashnikko éve lesz!

A 2021-es, hatalmas sikert aratott DEMIDEVIL című mixtape-je után visszatért Ashnikko! Az előadó legújabb albumának beharangozó kislemeze, a You Make Me Sick! február elején jelent meg, most pedig megérkezett a következő track, a Worms is.

Ashnikko első albuma a WEEDKILLER címet kapta, és június 2-án kerül a boltok polcaira, illetve a streaming platformokra. A korong, melyen Ethel Cainnel is lesz egy közös dal, egy posztapokaliptikus világ történetét meséli el, ahol a gépek átvették az uralmat a társadalom felett. A főhős egy tündér lesz, aki bosszúra szomjazik, amiért félig gép lett belőle. A lemez bevételének egy részét az előadó a One Tree Planted alapítványnak adományozza, akik azon dolgoznak, hogy megmentsék az erdőket világszerte, és élhető lakhelyet teremtsenek a világ növényei és állatai számára.

El sem hiszem, hogy végre megtörténik. Végre érkezik a debütáló albumom. Két éve írtam egy novellát, ez nőtte ki magát egy lemezzé

– írta Twitter oldalán.

Lapozz az alábbi Instagram posztban az albumborítóért!

Íme a dallista:

  1. World Eater
  2. You Make Me Sick!
  3. Worms
  4. Super Soaker (feat. Daniela Lalita)
  5. Don’t Look at It
  6. Cheerleaders
  7. Moonlight Magic
  8. Miss Nectarie
  9. Chokehold Cherry Python
  10. WEEDKILLER
  11. Want It All
  12. Possession of a Weapon
  13. Dying Star (feat. Ethel Cain)

Az előadó turnéra is indul a koronggal, melynek keretein belül Európába is ellátogat idén novemberben és decemberben, többek között olyan városokba, mint Koppenhága, Varsó, Berlin, Párizs, London, Köln, Amszterdam, vagy éppen Dublin. A publikus jegyvásárlás március 10-én, helyi idő szerint délelőtt 10-kor indul, de akik előrendelik Ashnikko hivatalos oldaláról a lemezét, azok már egy nappal korábban is bebiztosíthatják a helyüket a koncertekre. További jegyinfókért katt ide!

Koncertek szempontjából egyébként az egész nyara üres az előadónak, így több, mint valószínű, hogy jópár fesztiválon is elcsíphetjük majd – reméljük, az egyik hazai fesztiválunk is lecsap rá.