Hamarosan érkezik a K-pop sztár régóta várt dokumentumfilmje a Disney+-ra

A február 17-től elérhető j-hope IN THE BOX című dokumentumfilm exkluzív bepillantást enged a dél-koreai zenész első szólóalbumának kulisszatitkaiba.

Február 17-én végre a nagyközönség elé tárul a BTS nevű dél-koreai fiúegyüttesből ismert j-hope eddig színfalak mögött zajló élete. A j-hope IN THE BOX című dokumentumfilm bepillantást enged a kulisszák mögé, és a zenész első szólóalbumának készítésébe kalauzolja a nézőket. Az új sorozat kizárólag a Disney+-on lesz elérhető.

A j-hope IN THE BOX főszereplői a BTS együttes tagjai, akik mostanra a 21. század pop ikonjaivá váltak, producere pedig a HYBE. A dokumentumfilm az együttes nemzetközi zenei világsikerének minden lépését nyomon követi, és bemutatja a Jack In The Box című első szólólemez elkészülését. A nézők soha eddig nem látott jelenetekbe nyerhetnek betekintést, megismerhetik az album elkészítése során felmerülő kreatív kihívásokat, ráadásul az első sorból nézhetik végig j-hope 2022-es Lollapalooza fellépését, valamint az album bemutató buliját.

A Disney+ nézői mindemellett részesei lehetnek a BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA című exkluzív koncertnek is a 4K felbontású felvételnek köszönhetően, amely a BTS 2021 novemberében, a Los Angeles-i Sofi Stadionban tartott élő fellépését mutatja be. Elérhető továbbá a streamingszolgáltató jóvoltából az IN THE SOOP: Friendcation is, amely egy eredeti valóságshow sztárszereplőkkel, köztük a BTS-ben éneklő V-vel, Park Seo-joonnal („Bosszúra éhesen”), Choi Woo-shikkal („Élősködők”), Park Hyung-sikkel („Soundtrack #1) és Peakboyjal. A sorozatban az öt jóbarát egy meglepetésszerű utazásra indul, amely során közösen élnek át megannyi különböző szórakoztató programot és kalandot.

A streamingszolgáltató folyamatosan bővülő zenés filmkínálatában olyan egyedülálló tartalmak érhetőek még el, mint az Elton John, Farewell Tour: élőben Los Angelesből, Billie Eilish Happier Than Ever: Szerelmes levél Los Angeleshez, Taylor Swift folklore – the long pond studio sessions, Tini Csak szerelem és ezer dal, BLACKPINK: A film, vagy a háromszoros Oscar-díjas Peter Jackson rendezésében készült háromrészes dokumentumfilmsorozat, a The Beatles: Get Back és a Jonas Brothers Burning Up című koncertje és kapcsolódó turnéja.