Saját haját tépte a Wednesday megterhelő forgatása miatt Jenna Ortega

A színésznő a forgatási körülményekről mesélt.

Mint, ahogy elképzelhettük, Jenna Ortega élete nem volt eseménytelen, miközben a világ egyik legnépszerűbb sorozatát, a Wednesday-t forgatták. A színésznő arról mesélt, mennyi megpróbáltatáson és nehézségen mert keresztül a forgatások alatt, csak azért, hogy minden úgy nézzen ki és olyan legyen, mint amilyennek most látjuk: tökéletes.

Egy Netflixes kérdezz-felelekben mesélt a fárasztó, le- és megterhelő dolgokról, amik a sorozatot ölelték körbe. Már tudtunk arról, hogy volt, hogy betegen ment munkába, cselló és íjász órákat vett és, hogy maximalizálni akarta tudását minden területen, amire szüksége lehet az ikonikus karakter megformálásához

Egy-két órával a kezdés előtt már a forgatáson voltam, 12-14 órákat forgattunk naponta, aztán a szálláson pedig Zoomon különórám volt. Vagy a lakásomon ott volt a csellótanár, mire hazaértem és várt, hogy kezdhessünk. Folyamatosan jövés-menés volt, ha nem forgattunk például hétvégén, akkor pedig azt mondták, hogy akkor veszünk még órákat.

Hónapokkal Romániába való érkezése előtt már különórákat vett: csellót és íjászatot is, például az egyik jelenetben egy kétfős darabot kellett eljátszania egyedül.

Nem aludtam. Tépkedtem a hajamat kifele. Egy csomószor FaceTimeoztam apával és annyit látott belőlem, hogy hisztérikusan kikeltem magamból.

Igaz, a rendezőtől, Tim Burton-tól minden támogatást megkapott, ő ugyanis többször is elmondta a színésznőnek, hogy nagyon jól csinálja amit csinál és hisz benne. Stresszes szituációkban is mindig biztatta és mondta neki, hogy nagyon jó lesz, és csodás lesz minden.

A sorozat 2. évada előreláthatólag 2024 végénél hamarabb biztosan nem érkezik, de könnyen lehet, hogy Románia helyett legközelebb már Magyarországot választják forgatási helyszínként a készítők.