Jön Louis Tomlinson első mozifilmje

Dokumentumfilmet mutat be az énekes karrierjéről.

Louis Tomlinson azelőtt, hogy Budapesten is koncertet adna szeptemberben, még egy mozifilmet is bemutat világszerte All Of The Voices címmel. A dokumentumfilmben betekintést nyerhetünk az énekes életébe, megmutatják a közönségnek a hírnév árnyoldalát és végigvezetik a nézőt az énekes karrierjén is.

A mozifilmről egyelőre nem tudni, hogy itthon is bemutatják-e, de az biztos, hogy a premier március 22-én esedékes, a jegyeket pedig február 22-án kezdik árusítani. A hivatalos poszter az Instagram oldalunkon, alább pedig a hivatalos leírást is elhoztuk magyarul:

Az All Of The Voices nyers és valódi betekintést ad Louis Tomlinson zenei útjába. Ez a film a hírességek dokumentumfilmjeinek tipikus fényűzésétől eltekintve, bensőséges és kendőzetlen képet ad a közönségnek Louis életéről és karrierjéről. A soha nem látott házimozi felvételein és Louis 2022-es, teltházas világkörüli turnéjának kulisszatitkaikon keresztül az All Of The Voices egyedülálló perspektívát kínál arról, milyen zenésznek lenni a mai rohanó világban. Louis története a szupersztárság csúcsától a személyes tragédia mélypontjaiig a rugalmasság és az elszántság jegyében van. A film a One Direction tagjából szóló művészré válását mutatja be, megragadva az útját meghatározó kihívásokat és győzelmeket. A film Louisnak egy olyan oldalát is bemutatja, amelyet a rajongók még soha nem láttak, ahogy megküzd a hírnév és saját hangja erejével.

Charlie Lightening, aki a díjnyertes As It Was videóért is felelős volt, lett az All Of The Voices filmrendezője. Az őszinteségre és a kiszolgáltatottságra összpontosítva ez a film lényegre törő, egy zenész életét mutatja be, megörökítve egy olyan férfi küzdelmeit és diadalait, aki nem volt hajlandó elhalgatni senki más elvárásai miatt.