Adele: csak Rihanna miatt megyek a Super Bowlra, amúgy kurvára leszarom az egészet 

Az énekesnő kimondta, amit mindannyian gondolunk.

Hazai idő szerint február 13-án, hajnalban kerül megrendezésre az idei Super Bowl, ami a zenerajongók számára tulajdonképpen annyit jelent, hogy lesz egy focimeccs a Rihanna koncert közben. Adele is hasonlóképpen gondolja, ugyanis leszögezte, hogy kizárólag a barbados-i díva félidei fellépése miatt megy el az eseményre.

Az énekesnő a Weekends with Adele nevezetű Las Vegas-i rezidenciája legutóbbi koncertje során osztotta meg erről a gondolatait a közönséggel:

Csak Rihanna miatt megyek a Super Bowlra, amúgy kurvára leszarom az egészet

– mondta nevetve.

Hatalmas az érdeklődés Rihanna félidei koncetje körül, hiszen 5 év kihagyás után most először lép majd színpadra. A hírek szerint a lehető legnagyszabásúbb show-val készül a nagy visszatérésre, mi több, olyan pletykák is felröppentek, miszerint egyből a Super Bowl után ki is adja várva várt, kilencedik albumát. 

Az énekesnő legutóbbi korongja, az Anti 7 éve, 2016-ban jelent meg, ám a hosszú kihagyás ellenére is van bőven slágere, amit a nagyjából 15 perces előadásba belesűríthet. A karrierje során 8 albuma jelent meg, és számos listavezető slágert tudhat magáénak, mint például az SOS-t, az Umbrella-t, a Rude Boy-t, az Only Girl (In the World)-öt, az S&M-et, a We Found Love-ot, a Diamonds-t, vagy éppen a Work-öt, hogy csak párat említsünk, és abban szinte biztosak lehetünk, hogy a legújabb kislemeze, a Fekete Párduc 2 betétdalául szolgáló Lift Me Up is felcsendül majd élőben.