Egy rock dalt is készített Ava Max az új albumára

Mi több, ki is tervezi adni a jövőben.

A napokban jelent meg Ava Max várva várt második albuma, a Diamonds & Dancefloors, és nem okozott csalódást. A 14 trackből álló korong az elejétől a végéig egy dance-pop mestermű, melyen a dalok tökéletesen illenek egymáshoz – azonban nem volt mindig ennyire egységes a korong.

Az énekesnő a Gay Times-nak árulta el, hogy a készítése során több műfajjal is kísérletezett, és sok szerzemény azért nem került rá, mert zeneileg nem illett volna a többi közé.

Rengeteg dalt készítettem az albumra, és rengeteg műfajt kipróbáltam. Egy csomónak R&B hangzása volt, és imádom őket, de nem igazán illettek a lemezre

– mesélte.

A legmeglepőbb azonban mégis az, hogy egy rock dalt is felvett Ava, amit, ha minden jól megy, a jövőben a rajongók is hallhatnak majd.

Csináltam egy őrült rock dalt is. Aznap nagyon mérges voltam, szóval csak üvöltöttem a mikrofonba. Muszáj lesz kiadnom azt a dalt!

Az biztos, hogy a rockzene áll a legtávolabb attól a popzenétől, ami mára már az énekesnő védjegyévé vált, így érdekes lenne hallani a szóban forgó dalt. Reméljük, a jövőben tényleg megjelenik!