Sam Smith cáfolja, hogy ő lenne Adele

Érdekes pletyka kering az énekesről.

Több tucat vicces és hajmeresztő pletykát és konspirációs teóriát hallottunk már a sztárvilágból, a legdurvább talán az, ahogy több száz, de lehetséges, hogy több ezer ember van meggyőződve arról, hogy Avril Lavigne évek óta halott és egy klónja, Melissa végzi a munkát helyette, mivel túl sikeres volt ahhoz, hogy elengedjék. De vissza Sam Smith és Adele furcsaságához.

Hasonlóan az énekesnőről szóló pletykákhoz, arról is több éve megy a találgatás, hogy vajon Sam Smith és Adele egy és ugyanaz az ember-e. Néhány videó viszont az elmúlt hetekben újra a címlapokra repítette a két énekest: ha lelassítják az énekesnő hangját, sokak szerint kísértetiesen hasonlít az énekesére. A pletykáról Drew Barrymore beszélgetős műsorában beszélt bővebben.

Úgy tűnik, mindenki azt hiszi, hogy én vagyok Adele, drag queennek öltözve. De csak azért, mert még soha nem mutatkoztunk együtt, ugyanabban a szobában és ha kelassítod a hangját, kicsit hasonlít az enyémre. Szóval azt hiszik ő vagyok, csak dragben most épp.

Az igazság egyébként az, hogy mind a ketten Londonban születtek, brutális orgánummal rendelkeznek és egyszerre képesek megsiratni téged és még nagymamádat is dalaikkal, más közös nincs bennük. De úgy gondoljuk, hogyha még ez sem győzött meg mindenkit, akkor itt az ideje, hogy együtt lépjenek színpadra a jövőben.