A Teen Wolf Tyler Posey-ja majdnem szerepet kapott az Alkonyatban

Az utolsó pillanatban cserélték le.

2023-ban talán már lehetetlen elképzelni a Twilight, vagyis az Alkonyat univerzumát Robert Pattinson, Kristen Stewart vagy Taylor Lautner nélkül, akik Edward, Bella és Jacob karaktereit hozták a filmsorozatban.

A napokban Tyler Posey, aki sokaknak a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozatból, esetleg a Felelsz vagy mersz, illetve a Now Apocalypse c. alkotásokból lehet ismerős, Kelly Clarkson vendége volt a beszélgetős műsorában, ahol az énekesnő a filmről kérdezte. Szerencsére szívesen beszél a színész az őt ért tapasztalatokról a kamerák előtt, így megtudtuk, hogy az utolsó pillanatig harcban volt a szerepért, ugyanis vagy ő, vagy Taylor Lautner kapta volna a szerepet – mint tudjuk, az utóbbi győzedelmeskedett.

Taylor Lautnerrel „párbajoztam”. Vagy én, vagy ő lett volna Jacob az Alkonyatban.

Hozzátette, hogy visszatekintve annyira nem zavarja, hogy végül nem kapta meg a szerepet, ugyanis nagyon fiatal lett volna hozzá és belátja, hogy kellett neki pár év, hogy benőjön a feje-lágya.

Óriási lett volna, de nagyon fiatal voltam, 16 év körül. Nem álltam készen arra a figyelemre, amit ő megkapott. Kellett nekem még néhány év. Nagyon sokat kapott és ezért fel is nézek rá. Nem tudom, hogy készen álltam-e rá, de szerintem ezért nem kaptam meg a szerepet.

Érdekesség, hogy Stephenie Meyer később felfedte, hogy kiket szeretett volna látni a karakterek bőrében. Neki a tökéletes színész Tyler lett volna Jacob szerepére, Henry Cavill-t Edward szerepére akarta, míg Emily Browningot látta a tökéletes Bellának.