Érkezik a Mindketten meghalnak a végén című könyv sorozat változata a Netflixre

A széria producere nem más lesz, mint Bad Bunny.

A Deadline információi szerint nem kevesebb, mint 5 streaming platform harcolt azért, hogy náluk lehessen nézhető a Mindketten meghalnak a végén című könyv sorozat változata, a győztes pedig végül a Netflix lett. A széria kreátora nem más lesz, mint a hatalmas sikernek örvendő Bridgerton család első két évadáért is felelős Chris Van Dusen, a produceri munkálatokat pedig Drew Comins és a latin zene szupersztárja, Bad Bunny végzik majd.

A 2017-es regényt Adam Silvera írta, és már a megjelenést követően történelmet írt, amikor is felért a New York Times bestseller listájának első helyére, mint az első fiatal felnőtteknek szóló könyv, melynek a főszereplői latin, LMBTQ-közösséghez tartozó emberek. Az évek során egyre csak nőtt a népszerűsége, a TikTokon például több, mint 74 millió bejegyzés szól róla, 2021-ben pedig ez lett a legtöbb példányszámban elkelt, fiatal felnőtteknek szóló könyv. Tavaly itthon, magyarul is piacra dobták, a Libri oldalán pedig a leírása a következő:

Szeptember 5-én, kicsivel éjfél után a Halál-Hírek felhívja Mateo Torrezt és Rufus Emeteriót. Rossz hírei vannak számukra: még aznap meghalnak. Mateo és Rufus nem ismerik egymást, és más-más okokból ugyan, de mindketten szeretnének egy új barátot találni a Végnapjukon. A jó hír: erre is létezik egy alkalmazás, a neve: Végső Barát. Rufus és Mateo ennek segítségével akarnak találkozni, hogy együtt még egy utolsó, nagyszerű kalandban legyen részük – egyetlen nap alatt akarnak leélni egy egész életet.

Jelenleg a sorozat adaptáció forgatókönyvén dolgoznak. Arról egyelőre nincs hír, hogy kik alakítják majd a két főhőst, ahogy arról sem, hogy mikor indulnak a munkálatok, és mikorra tervezik a premiert.