Olivia Rodrigo tényleg új zenével készül 2023-ban

Többször is megerősítette, hogy új zenén dolgozik.

A 19 éves Olivia Rodrigo január 8-án osztotta meg Instagram történetében, hogy egyébként tényleg a nagy visszatérésén dolgozik. Az énekes-színésznő egyébként miután kiszállt a High School Musical: A Musical: A sorozatból, teljes mértékben zenei karrierjére szeretne fókuszálni és ahogy látjuk, szerencsére meg is teszi ezt.

Rodrigo egyébként mostanában ünnepelte 2. születésnapját a rekordokat döntögető és egyből a sztárság legfelsőbb szintjére repítő kislemezének, a drivers licence c. dalának. A posztban, melyben új korszakjáról beszél, a következőt írta:

sok új dalon dolgozom, annyira izgatott vagyok, hogy megmutassam nektek! köszönök mindent

Ha ez nem lenne elég, még egy 7 másodperces videót is megosztott, melyen a Sour c. lemezének producerével, Dan Nigro-val látható és valószínűleg egyik új dalának alapját játszák.

Az énekesnő már 2022 végén is incselkedett rajongóival, ahol a Spotify 2022: Wrapped kampányában videón üzent rajongóinak, ahol szintén új dalairól beszélt:

Csak annyit szerettem volna, hogy megköszönjem, hogy a zenémet hallgatod. Tényleg, nem lehetnék ennél hálásabb, és nagyon várom az újévet és minden újdonságot és új zenét, amit 2023 hoz majd el.