Eltér majd néhány dologban A nyár, amikor megszépültem 2. évada a könyvtől

Az író és producer maga árulta ezt el.

Jenny Han nem szeretné, ha a rajongók gyorsan elolvasnák A nyár, amikor megszépültem trilógia második részét csak azért, hogy megtudják, hogyan folytatódik kedvenc karaktereik sorsa. Igaz, itthon is elérhető a folytatás Nincs nyár nélküled címmel – részben ezt is fogja feldolgozni a 2. évad.

De ne szaladjunk ennyire előre, ugyanis Jenny úgy érzi, néhány dolgot meg kell változtatnia a könyvhöz képest, így a Prime Videóra érkező új etap nem teljesen fedi majd le az olvasottakat. Mivel még eléggé korai lenne bármi pontosról beszélni, az írónő sem mondott konkrétumokat.

Mindig is lesznek változtatások itt-ott, szóval csak várnotok kell, hogy lássátok mik. Én vagyok az, aki megváltoztatja a dolgokat, szóval rám legyetek mérgesek majd!

– nyilatkozta az író és egyben a sorozat készítője is.

Annyi biztos, hogy két új karakterrel bővül majd az állandó és visszatérő színészek listája, ugyanis Elsie Fisher és Kyra Sedgwick is csatlakozik a csapatoz.

Egyébként könnyen lehet, hogy a sorozat megkapja a 3. évados berendelést is, az író és a sorozat készítője pedig már beszélt is erről – természetesen az az Örökké nyár lesz c. befejező részt dolgozná át, de Jenny szerint még túl korai lenne erről beszélni. Egyelőre élvezzük csak az első képeket a 2. évad forgatásáról.

A folytatás várhatóan 2023 nyarán érkezik majd a Prime Videóra.