Megvan, mikor érkezik az Outer Banks 3. évada!

Nem sok választ el minket az új részektől.

Bejelentette a Netflix, hogy mikor érkezik az Outer Banks várva várt harmadik évada, és már nem sok választ el minket tőle. Az új részeket ugyanis jövő hónapban, egészen pontosan február 23-tól már nézhetjük is a streaming platformon!

A bejelentéssel együtt pár képkockát is kaptunk a folytatásból:

Az első rövid előzetes már tavaly szeptemberben megjelent, melyből kiderült, hogy kalandban ezúttal sem lesz hiány. Főhőseink tovább kutatnak a kincs után, amiért bármit megtennének, de emellett azért kiélvezik a földi paradicsomot is, ahol a második évad végén kötöttek ki.

A rövid ismertető a következő: Megtörtek és távol vannak otthonuktól, nem bízhatnak senkiben, Ward és Rafe bosszúra éhezik, és van egy könyörtelen karibi don, akit semmi sem állíthat meg abban, hogy megtalálja a jutalmat. A kincs valaha is elérhető volt számukra? Vagy csak csapda volt, hogy egyszer s mindenkorra megállítsák őket? Akárhogy is, ez a Snecik a világ ellen – és az egyetlen kiút az közösen van.

A szereplők közül természetesen visszatér Chase StokesMadison BaileyJonathan DavissMadelyn ClineRudy PankowAustin NorthCharles Esten és Drew Starkey is, Carlacia Grantpedig, akit a második évadban ismerhettünk meg, mellékszereplőből főszereplővé avanzsálódik.