Jenna Ortega szeretné, ha a Wednesday 2. évada véresebb lenne

A horror irányába vinné el a sorozatot a színésznő.

Nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy az idei év legsikeresebb sorozata a Wednesday volt. A Netflix legújabb nagy dobása egymás után döntögette a rekordokat, és azonnal belopta magát mind a kritikusok, mint a nézők szívébe. Ennek ellenére azonban a streaming platform még mindig nem jelentette be hivatalosan a második évad érkezését, de persze valószínűleg senki nem gondolja, hogy egy ilyen hódítóút után elkaszálnák a szériát.

Mi több, a főhőse, Jenna Ortega a brazil G1-nak arról mesélt, hogy mit szeretne látni a folytatásban – mint kiderült, még több vért.

Wednesday egy nem igazán sokoldalú karakter, így a változatossága abban rejlik, hogy milyen szituációkban helyezzük el. Én személy szerint szeretném, ha a jövőben sötétebb, totál beteg helyzetekbe keveredne

– kezdte.

Az első 8 részben is volt pár beteg jelenet, a legemlékezetesebb pedig talán az, amikor a táncparketten véreső hullott a Nevermore diákjaira. A színésznő elárulta, hogy nem is olyan meglepő módon ez volt az egyik kedvenc jelenete az egész sorozatban.

Az egyik kedvenc epizódom a táncos rész, mert ott van egy csomó gyerek, akik éppen életük legjobb buliját élik át, aztán egyszer csak tetőtől talpig vér borítja őket. Én nagyon élvezem az ilyeneket, ezért szeretném, ha a második évad még véresebb lenne.

Nem titok, hogy Jenna szíve a horror műfaja felé húz. A Wednesday mellett eddig olyan alkotásokban láthattuk, mint A bébiszitter – A kárhozottak királynője, a Sikoly, vagy éppen az X, így nem csoda, hogy a szériát is méginkább ebbe az irányba szeretné elvinni.

Már nagyon régóta imádom a horrort. Tisztelem és csodálom, mint műfajt, és minél több ilyen alkotásban szerepelhetek, annál boldogabb vagyok.

A pletykák szerint egyébként januárban érkezik a hivatalos bejelentés a Netflixtől a második évaddal kapcsolatban.