Ez az Emily Párizsban karakter eredetileg csak 3 rész erejéig szerepelt volna a sorozatban

A színész éjfélkor kapta a telefonhívást, azt hitte, valami baj van.

Az Emily Párizsban készítője, Darren Star mindig is tudta, hogyan kell operálnia a közönséggel, ugyanis az ő keze alatt készült például a Szex és New York, melynek rebootjának hamarosan érkezik a folytatása, de Hilary Duff új sorozata, az Így jártam apátokkal előtt a Younger-ben is láthattuk, mit kezd egy-egy izgalmas karakterrel hosszú távon.

És idén is pont az ünnepek előtt mutatták be a legújabb sikersorozata 3. évadát, melyben csak úgy spoiler mentesen megjegyeznénk, hogy „előléptették” Lucien Laviscount-ot, vagyis Alfie-t, ugyanis visszatérő szereplőből bekerült az állandó szereplőgárdába. Az InStyle interjújában pedig azt is megtudhattuk, hogy a srácot egyébként mindössze 3 epizódra tervezték a készítők, és az eredeti forgatókönyvben szó sem volt arról, hogy visszatér, nemhogy állandós lesz. De hát ilyen az, amikor egy színész túlságosan belopja magát az emberek szívébe.

Az interjúban elárulta, hogy azt hitte, valamit elrontott, azért hívja Darren éjfél körül és attól félt, hogy nagyon csúnyán le fogja hordani. Azonban pont az ellenkezője történt:

Sosem felejtem el azt a hívást… körülbelül éjfél lehetett. Az első gondolatom az volt, hogy „na már megint mit rontottam el? biztos bajban vagyok”. De Darren úgy szólt bele, hogy „visszatérnél a 3. évadban?”. Annyira csodálatos érzés volt, semmi sem ér fel hozzá.

Majd persze szó esett Alfie-ról is, ugyanis a nézők a napokban bemutatott új etapban ismerhetik meg igazán a brit sármőrt. A színész nagyon hamar a szívébe zárta a karaktert.

Alfie egy teljesen új énjét ismerhetjük meg, és egy kicsit hallhatunk a múltjáról is. Ami a szívén, az a száján, elég őszinte. És bármennyire is nemtörődöm, vagy csak úgy tesz, a szíve a helyén van. Úgy érzem, hogy tényleg csak a legjobbat akarja Emily-nek.

És őszintén, ki ne szeretne egy olyan színészt, akinek az Oroszlánkirály a kedvenc filmje?