Mától nézhető az Emily Párizsban 3. évada

10 új részt mutatta be a készítők.

Kevesebb, mint egy hónapja mutatta be a Netflix az Emily Párizsban 3. évadának első előzetesét, de a mai premier dátumát már hónapok óta ismerjük.

Az új részekben egy évvel azután vagyunk, hogy Emily Chicagóból Párizsba költözött álmai munkája miatt, és élete minden területén döntő válaszúton találja magát. A két nagyon eltérő út előtt főhősünknek el kell döntenie, hogy pontosan hol van szíve – a munkahelyén is és a romantikus életében is –, és mit jelentenek ezek a döntések a franciaországi jövője szempontjából, miközben továbbra is elmerül a kalandokban és a meglepő fordulatokban.

Érdekesség, hogy a szereplők közül egy közönségkedvenc karaktert, Alfie-t állandó szereplővé emelték ki, így a Lucien Laviscount által megszemélyesített karakter több alkalommal lesz látható a képernyőn, mint eddig valaha.

Egyébként, azt sem érdemes elfeledni, hogy a streaming óriás egyből 2 évadot rendelt be a 2. évad után, így szinte biztos, hogy 2023-ban is az ünnepek előtt folytatódik majd Emily kalandja a divat és a szerelem fővárosában.