A hazai mozik is bemutatják országszerte Billie Eilish koncertfilmjét

A Cinema City mozikban lesz látható a film.

Január 27-én, egyetlen estére világszerte beköltözik a mozikba Billie Eilish új koncertfilmjével, melyet a Happier Than Ever turné londoni állomásán rögzítettek. A Billie Eilish: Live at the O2 – Extended Cutegy bővített kiadása annak a koncertnek, melynek egy része már elérhető az Apple Music-on, és melyet idén több százezer rajongó élhetett át élőben.

Bár egyelőre a hazai vetítésekre még nem lehet jegyet vásárolni, az már biztos, hogy országszerte a Cinema City mozikban lesz látható a film többek között Budapesten, Székesfehérváron, Szegeden, Pécsett, Miskolcon, Sopronban, vagy éppen Zalaegerszegen is. A mozik teljes listájáért katt ide!

Mindig is szerettem volna egy zenés filmet készíteni, ami átadja az élő koncertjeim energiáját. Az elmúlt 16 hónap nagyon különleges volt számomra, mert újra turnézhattam, élőben ott lehettem azzal a sok csodálatos emberrel együtt. Ez a film egy vizuális élmény, ezzel ünnepeljük a turnét és mindenkit, aki eljött és megnézett. Ezzel mondok köszönetet nektek

– nyilatkozta az énekesnő.

A jegyeket majd a BillieAtTheO2 oldalon lehet beszerezni, amint itthon is elindul a jegyárusítás.