A rajongók nyomására változtatta meg albumborítóját Ava Max, és egy új dalt is kiadott

Kicsit több, mint egy hónap, és érkezik az új korong.

Vészesen közeleg Ava Max várva várt második albuma, ugyanis kicsit több, mint egy hónap múlva, január végén jelenik meg a korong. A Diamonds & Dancefloors eredetileg tervezett borítóját még idén nyár elején mutatta meg az énekesnő, azonban nem teljesen azt a reakciót kapta rá, amire valószínűleg számított. A rajongók közül ugyanis rengetegen kritizálták a képet, Ava pedig hallgatott rájuk, és megváltozatta azt.

Az új borítóról, melyen a vörös hajú énekesnő találó módon egy gyémántokból készült bikiniben fekszik, a közösségi oldalain rántotta le a leplet ezzel a szöveggel:

Végre hamarosan véget ér a várakozás… íme az albumom hivatalos borítója.

A Diamonds & Dancefloors-on összesen 14 dal kapott helyet, melyek közül eddig hármat hallhattunk, most pedig a negyedik is megérkezett, méghozzá a záródal, a Dancing’s Done. Az első kislemez, a Maybe You’re the Problem Európa-szerte, így hazánkban is hatalmas rádiósláger lett, ezt pedig a Million Dollar Baby és a Weapons követték.

A korong egyébként eredetileg idén októberben érkezett volna, azonban eltolták a megjelenést, így január 27-én kerül majd a boltok polcaira.