Érkezik a Young Royals 3. és egyben utolsó évada

Véget ér a népszerű svéd sorozat.

Idén novemberben premierelt a Netflixen a Young Royals, vagy magyar címén a Szerelem vagy kötelesség második évada, most pedig a streaming platform bejelentette, hogy a népszerű svéd sorozat visszatér egy harmadik, és egyben utolsó évadra. 

A hír kapcsán a széria írója, Lisa Ambjörn elárulta, hogy az elejétől három évadosra tervezték az alkotást, és megköszönte a nézőknek, hogy megvalósíthatják az elképelésüket úgy, ahogy szerették volna. 

Mindig is úgy képzeltem el, hogy a Young Royals történetét három részben fogjuk elmesélni, és a rajongók elkötelezettségének köszönhetjük, hogy lehetőségünk adódott elkészíteni az utolsót is

– nyilatkozta.

Hozzátette, hogy már a kezdetektől tudja, hogyan fejeződik majd be a széria, és nagyon hálás azért, hogy ezt a képernyőn is láthatjuk majd.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikortól nézhetjük az utolsó részeket, de az már biztos, hogy az összes főhős visszatér az utolsó évadban, így Edvin RydingOmar RudbergFrida ArgentoMalte Gårdinger és Nikita Uggla is.

A sorozat tavaly nyáron startolt el. Egy elit bentlakásos iskolában, a Hillerska-ban játszódik, és a svéd herceg, Wilhelm történetét mutatja be, aki beleszeret egy másik diákba, Simonba, a szerelmük pedig egy kis felfordulást is okoz. Eddig mindkét évad 6 epizódból állt, így valószínű, hogy az utolsóval is ez lesz a helyzet.