Lady Gaga is beszállt a virális Wednesday táncba

A szörny-anya megérkezett Nevermore-ba!

Sorra döntögeti a rekordokat a Netflix Wednesday c. sorozata, a fellegekbe repítette többek között Jenna Ortega-t és színésztársait, illetve a kreátorokat is, na meg persze a megunhatatlan The Addams Family karaktereket és sorsokat is.

Emellett, úgy, hogy a sorozatban nem is volt hallható, Lady Gaga 11 éves dalát, a Bloody Mary-t is felkarolta: azóta több alkalommal is a világ a legshazamozottabb dala lett egyes napokon, sőt a nézők úgy hallgatják Spotify-on, Apple Music-on és vásárolják iTunes-on, mintha ingyen lenne, na meg persze a virális TikTok trend mellett sem mehetünk el, ami egyébként a dal egy felgyorsított verziójára készül.

Maga az énekesnő is több alkalommal adott jelet magáról a sorozattal kapcsolatban, most viszont szintet lépett és ő is beszállt és elkészítette saját videóját a mára már mindenki által ismert tánccal. A streaming platform is megosztotta a videót, azzal a szöveggel, hogy üdvözlik a szörny-anyát Nevermore-ban.

Nem lepődnénk meg, ha ezek után felajánlanának egy kisebb szerepet az énekes-színésznőnek a sorozat 2. évadában (már, ha egyáltalán berendelik). Mint tudjuk, a színészkedés sem olyan távoli dolog tőle: láthattuk már 2 évadban az Amerikai Horror Sztoriban, A Gucci-házban, illetve hamarosan Harley Quinn szerepét is magára önti a Joker folytatásában.