Újabb filmszerepet zsebelt be Cole Sprouse

Csupa ismert arc tűnik fel a 13 okom volt c. sorozat szereplőjének filmjében.

Tommy Dorfman, a Netflixes 13 okom volt c. sorozat egyik kulcskaraktere volt, most viszont ő ült a szék másik oldalára és Mason Deaver I Wish You All The Best regényét dolgozta át és filmesíti meg. Egy rakat közkedvelt hírességet sikerült már most leigazolnia a főszerepekhez, illetve a cselekményről is lerántotta a leplet.

A női főszerepet Alexandra Daddario (A Fehér Lótusz, Percy Jackson és az Olimposziak, Baywatch) Hannah karakterét személyesíti meg, míg a férfi főbb szerepben, Thomas karakterét megformázva Cole Sprouse-t (Riverdale, Zack és Cody élete) láthatjuk. Feltűnik még főbb szerepekben például az eddig kisebb szerepeket kapó Corey Fogelmanis, mint Ben, Judson Mills (Walker, a texasi kopó), Amy Landecker, Brian Michael Smith (L: A Q generáció), Harrison Cone, Lexi Underwood (Cruel Summer), Shay Rudolph, Lisa Yamada (Én még sosem…, Cruel Summer), Miles Gutierrez-Riley (A vadak).

A film egyébként a kreatív, vidám és introvertált Ben történetét meséli el, aki egy nem bináris tini, aki egész életét azzal töltötte, hogy tökéletes „fia” legyen ultravallásos déli szüleinek. Amikor Bent kirúgják a házból, és elidegenedett nővéréhez költözik, vele pedig önfelfedező útra indul, amely megtanítja őket a szerelemre, a barátságra és megmutatja nekik a család fogalmát is.

Cole és én 2017 óta ismerjük egymást, 2019-ben pedig tényleg tesók lettünk. 2020-ban, amikor nekikezdtem az átváltozásnak, ő volt az első, aki kifejezte szeretetét és támogatását felém. 2021-ben elmeséltem neki, hogy megszeretném csinálni ezt a filmet, és miután elolvasta az első piszkozatomat, bele is ment, hogy elvállalja a szerepet. A munkám legjobb része, hogy a barátaimmal dolgozhatok, pláne, hogy olyan emberek ezek, akiket szeretek és csodálok, pont mint ezt a srácot. Szeretlek Cole Sprouse ♡ köszönöm, hogy hiszel ebben a projektben és hogy fontosnak tartod Ben történetét.

– írta Tommy Instagram oldalán a bejelentéskor.

Legkorábban 2024 elején, de az is elképzelhető, hogy csak később mutatják be az alkotást. A forgatások 2023-ban kezdődnek.