Képek: Ő Liam Payne új barátnője

Először lépett Liam és új párja vörösszőnyegre együtt.

Az első publikus megjelenése volt Liam Payne-nek és Kate Cassidy-nek a hétfői 2022 Fashion Awards, ahol a sztárpár közösen lépett vörösszőnyegre. A párost egyébként már hetekkel ezelőtt is lencsevégre kapták a paparazzik, de a hírességek személyes jogainak védelmének okaiból kifolyólag továbbra sem számolunk be paparazzi képeken alapuló tartalomról.

Amúgy Payne úgy tűnik kezd visszatérni a popkulturális életbe, hiszen az eseményen olyan emberek jelentek meg, mint Sabrina Carpenter, Florence Pugh, Brooklyn Beckham, Raye vagy Leigh-Anne Pinnock. A szüneten lévő ex-One Direction tagja úgy is osztotta meg a közösségi média felületein a képeket az estéről, hogy rég óta volt először közösségben és örül, hogy bevonulhatott az eseményre.

A Fashion Awards díjait a British Fashion Council adja át, ezzel ünnepelve a divat szerepét az önkifejezésben, a menekülésben és az optimizmusban, és elismerik azokat a kivételes személyeket, márkákat és vállalkozásokat, akiknek fantáziája és kreativitása új utakat tört ki a divat világában az elmúlt 12 hónapban.

Liam Payne és Kate első alkalommal mutatkoznak a nyilvánosság előtt