Dua Lipa nyomdokaiba lépett Troye Sivan

Íme a You Know What I Need!

Tavaly augusztusban jelent meg Dua Lipa, Elton John, és a PNAU közöse, a Cold Heart, mely egy valódi váratlan világsiker lett. Most pedig az ausztrál trió egy újabb kollabbal jelentkezett, méghozzá a szintén ausztrál Troye Sivannal kiegészülve, ami a You Know What I Need címet kapta. A szerzemény tökéletes folytatása az előző slágerüknek, hiszen hiába köszöntött már be a világ legtöbb pontján a tél, a hangzása a Cold Heart vibe-ját idézi: könnyed, és nyárias.

A dalhoz klip is forgott, melyet az énekes a telefonján vett fel, AI segítségével pedig egy másik galaxisba repítették benne.

Nem véletlen a dal nyárias hangzása, hiszen Ausztráliában, az előadók szülőhazájában jelenleg nyár van, Troye elmondása szerint pedig ez az év kedvenc időszaka számára.

Az ausztrál nyár az év legvarázslatosabb időszaka. Remélem, sokan hallgatják majd a dalunkat, miközben kinyitnak egy sört a tengerparton, vagy éppen a medencében. Nagy rajongója vagyok a PNAU-nak, és mindig izgalmas számomra, amikor más, ausztrál előadókkal dolgozhatok együtt

– nyilatkozta az énekes a Rolling Stone-nak.