Elstartolt a Gossip Girl – Az új pletykafészek 2. évada az HBO MAX-en

Hetente érkeznek az új részek.

A 2021-es Gossip Girl reboot a Gossip Girl – Az új pletykafészek igazán nagy sikert aratott nemzetközileg, így nem volt kérdés, hogy érkezik-e a folytatás. A 2. évad első két epizódja már elérhető az HBO MAX kínálatában.

A sorozat folytatásának az első előzetese is sokkal durvább és kegyetlenebb, mint az előző évadé volt. Ami nem csoda, hiszen a hivatalos leírásból kiderül, hogy megkezdődött a második félév, és Gossip Girl mindent megmozgat, hogy irányítsa az életeket vagy megkeverje az állóvizet Manhattan elitjének botrányos hazugságai körül. Megtanult egy-két dolgot az első körből – nevezetesen azt, hogy amit a közönsége akar, azt adja is meg nekik. Elsődleges célja, hogy katasztrofálisabb legyen az életük kedvenceinknek, mint valaha. Még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy hazudni kell. Régi ellenségek, új szövetségesek, állandóan változó felállás – ebben a félévben csak egy királynő lehet, és a tanév végére mindenki tudni fogja, hol vannak eltemetve a holttestek, és kik tartották a lapátot.

Arról egyelőre viszont nincs hír, hogy hány rész érkezik, illetve pontosan arról sincs, hogy milyen ütemben, ugyanis a készítők annyit árultak csak el, hogy hetente, folyamatosan érkeznek a részek, de a premier időpontjában egyből kettő rész lett elérhető.

Illetve arról sincs még hír, hogy berendelik-e a 3. évadot, mely várható lenne, de az is könnyen megeshet, hogy a Végzet: A Winx Saga sorsára jut a manhattani elit.