Sziget 2023: Niall Horan, Billie Eilish és YUNGBLUD is az első nevek között

Több, mint 30 előadót jelentett be a fesztivál.

Két év kihagyás után idén visszatért hazánk legnagyobb fesztiválja, a Sziget, és nem akármilyen sztárokat hoztak el Budapestre. Színpadra lépett a Hajógyári-szigeten többek között Dua Lipa, Justin Bieber, és Calvin Harris is, most pedig véget ért a várakozás, ugyanis bejelentették a 2023-as line-up első neveit.

Kapásból több, mint 30 fellépőről rántották le a leplet: már biztosan ott lesz a jövő évi fesztiválon Billie Eilish, YUNGBLUD, Niall Horan, Mimi Webb, a Florence + the Machine, és a FOALS, is.

A One Direction egykori tagja, Niall Horan és Mimi Webb is először járnak majd hazánkban, csakúgy, mint Billie Eilish, aki talán a fesztivál egyik legnagyobb dobása idén míg a Florence + the Machine-t és a FOALS-t már láthatta élőben a magyar közönség. Rajtuk kívül YUNGBLUD végre pótolja elmaradt VOLT-os buliját.

A 2023-as Szabadság Szigete augusztus 10. és 15. között kerül megrendezésre, szokásosan az Óbudai-szigeten. Az eredetileg tervezett dátumokat egy nappal eltolták, hogy az utolsó napi fellépőhöz tudjanak igazodni. Aki a fesztivál mind a 6 napján ott szeretne lenni, az már most be tudja szerezni a bérletét 130 ezer forintért ide kattintva, a napijegyek vásárlására pedig később lesz lehetőség.