Erről szólhat a Wednesday 2. évada

Már csak az a kérdés, hogy berendelik-e a 2. évadot.

A Netflix legújabb nagysikerű sorozata, a Wednesday itthon is letarolta a streaming platformot és hazánkban is jelenleg a legnézettebb sorozat. A készítők már most a folytatást tervezgetik, úgy, hogy még be sem rendelték azt, Jenna Ortega, a sorozat főszereplője pedig a való világban is szívesen marad karakteréhez hű.

Miles Millar a társfelelős a sorozatért Al Gough mellett, és ő úgy érezte, itt az ideje felcsigázni az embereket és megosztani a nézőkkel, mire számíthatnak a következő etapban, ha a streaming óriás szeretne folytatást. Egyelőre az nem publikus, hogy az első héten hány órán át nézték az előfizetők a tartalmat.

Még csak felszínesen érintettük a karaktereket és a csodálatos színészeket, akik belebújtak a szerepekbe. Mindenképp szeretnénk többet bemutatni a családból is a folytatásban.

Azt is megtudtuk, hogy a készítők úgy ültek neki a sorozatnak, hogy mindenképp több évados szériában gondolkodtak, így remélik tényleg lesz lehetőségük kibontani mindazt, amit megálmodtak, és nem kell úgy elvágniuk a szálakat, mint ahogy azt a Végzet: A Winx Saga végezte az elkaszálás miatt.

Mi mindig a jövőre fókuszálunk, és amikor leülünk és készítünk egy sorozatot, mindig több évadosra tervezzük ideálisan. Sosem elvárás, de azért reménykedünk, hogy sikeresek lesznek. Minimum 3-4 évadnyi anyaggal és karakterrel állsz elő egy sorozat készítésekor. Ezek persze változhatnak. Mindenképp hagyni kell teret a változásnak, hogy természetes legyen a folyamat és az is befolyásolja, hogy mely karakterek lesznek népszerűek és melyekben van potenciál.