Töltsd Lizzo-val az idei szilvesztert!

Az év utolsó napján érkezik az énekesnő koncertfilmje.

Ha még nincs programod az idei szilveszterre, Lizzo jó hírrel érkezett számodra. A Grammy- és Emmy-díjas énekesnő ugyanis egy különleges koncertfilmmel örvendezteti meg a rajongóit az év utolsó napján, mely az HBO Max platformján lesz látható.

A Live in Concert című alkotást a sztár teltházas The Special Tour elnevezésű arénaturnéjának Los Angeles-i állomásain rögzítették idén november 18-án és 19-én. A két koncerten több előadó is csatlakozott Lizzo-hoz a színpadon: a Rumors című dalát Cardi B-vel közösen adta elő, a Tempo-t Missy Elliottal, a Special-t pedig SZA-val.

Izgatott vagyok miatta, mert tényleg nem játszom, ha az élő fellépésekről van szó. Úgy gondolom, az emberek szeretni fogják ezt a show-t. Sokan nem csinálnak semmit szilveszterkor, szóval most ők kibonthatnak egy üveg pezsgőt, vagy almalevet, és megnézhetik a Lizzo koncertet, mert ez tényleg egy jó koncert

– nyilatkozta az előadó a Variety-nek.

Lizzo most egy kis szünetet tart a turnézást illetően, azonban jövő februárban Európába is elhozza a új koncertsorozatát, melynek keretein belül olyan városokban lép fel, mint Koppenhága, Berlin, Amszterdam, Milánó, Párizs, vagy éppen Zürich.

Az énekesnőnek egyébként november 24-én jelent meg szintén az HBO Max-en a Love, Lizzo című dokumentumfilmje, melyen 2019-ben kezdett el dolgozni, és a gyerekkorától egészen mostanáig bemutatja a karrierjét és az életét.