Megvan a hazai mozis premierje Dylan Sprouse új filmjének

2023-ban érkezik a mozikba.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, Dylan Sprouse visszatér a nagyképernyőre és egy könyvadaptációban kapott főszerepet. A színész a Gyönyörű sorscsapásban Travis Maddox karakterét alakítja majd, a könyvet egyébként Jamie McGuire szerezte.

Sprouse mellett még elcsíphetjük Virginia Gardner-t, akit a nagyközönség a 2018-as Halloween c. filmből vagy a Runaways c. Marvel sorozatból ismerhet, Austin North-ot (Outer Banks), Libe Barer-t(A szélhámos), Ethan Embry-t(Mindenütt nő) és Rob Ester-t (Miután) is. A premierre nem is kell sokat várni, ugyanis a Miután összecsaptunk rendezője által készített film Magyarországon 2023. április 13-án kerül majd bemutatásra.

A Gyönyörű sorscsapában a rosszfiú Travis Maddox (Dylan Sprouse) pontosan az, akire az egyetem elsőévesének, Abby Abernathynak (Virginia Gardner) szüksége van és el akar kerülni. Éjszakáit földalatti bokszmérkőzéseken tölti, napjait pedig a főiskolai campus utolsó évfolyamos tanulójaként tölti, és Abby nem akar közeledni Travishez. Abby ellenállása viszont felkeltette az érdeklődését, és Travis egyszerű fogadást ajánl neki: ha elveszíti a következő harcát, egy hónapig szexmentesnek kell maradnia. Ha nyer, Abbynek ugyanennyi ideig a lakásában kell laknia. Akárhogy is, Travisnek fogalma sincs arról, hogy Abby sötét múltja hamarosan felbukkan, és lehet, hogy végre találkozott a párjával.