Kiadó Taylor Swift egykori otthona, amiről dalt is írt – less be az álomlakásba!

Potom 17,8 millió forintért bérelhető egy hónapra.

Megvan Taylor Swift Cornelia Street című dala? A szerzemény a 2019-es Lover című lemezén kapott helyet, most pedig betekintést nyerhetünk az énekesnő egykori otthonába, ami inspirálta. Taylor 2016-ban, egy rövid időre bérelte ki a Manhattanben, a Cornelia Street 23. szám alatt található házat, amíg az állandó rezidenciáján felújítás zajlott, 2023. januárjától kezdve viszont bárki beköltözhet havi 45 ezer dollárért, vagyis nagyjából 17,8 millió forintért. 

Az ingatlant a Corcoran Group adja ki, akiknek az oldalán több képet is láthatunk az álomlakásról, mi több, egy videót is megosztottak a TikTok oldalukon, ahol körbevezetnek minket benne. Kívülről nem tűnik hatalmasnak, de ez ne tévesszen meg senkit: a belseje ugyanis 510 négyzetméteres, ami a tetőterasszal együtt összesen 5 emeleten oszlik el. Hogy hogy néz ki belülről?

@corcorangroup #TaylorSwift may never walk #CorneliaStreet again, but you could. ?? See more: ?? Agents: @Jenn @Larry Carty @irenelo545 | #swifttok #swiftie #swifties #barefootinthekitchen #greenwichvillage #greenwichvillagenyc #luxuryrental @Taylor Swift ♬ original sound – Ellye Lennon

Kezdetnek például a nappalival egybe van építve egy belső medence, ami nem mondható éppen kicsinek a maga 34 négyzetméterével. A bútorozott tetőterasz 65 négyzetméteres, és egy kandallóval is fel van szerelve. A kapu egyenesen egy garázsba vezet, és ezen keresztül lehet bejutni a lakásba, amiben egyébként 5 fürdőszoba található.

A TikTok videóban azt is elárulják, hogy mikor Taylor először járta körbe a lakást, ahol megannyi slágere íródott, azt mondta, minden tetszik neki benne. 

Íme pár kép az álomotthonról:

Ha valaki szeretné kivenni a lakást, érdemes sietnie, ugyanis az ingatlaniroda a Buzzfeednek elárulta, hogy már több komoly érdeklődő is van rá.