Előrébb hozták a Te (You) új évadának premierjét

Joe kalandjai Angliában folytatódnak.

A Netflix You, vagyis magyarul Te c. sorozatát senkinek sem kell bemutatni, ugyanis úgy söpörte le a streaming szolgáltatót, mintha nem lenne másnap. A 3. évad után pedig már tűkön ülve vártuk, mikor érkezik a folytatás. Hetekkel ezelőtt megtudtuk, hogy a 4. évad itt is két részre lesz szedve és február és március 10-én érkeznek. De a mai bejelentéssel ez egy kicsit megváltozott.

Penn Badgley nagysikerű sorozata egy nappal korábban lesz elérhető a Netflixen globálisan, a most megjelent poszteren már alapból a február és a március 9-e szerepel. Arra nem kaptunk választ, miért hozták előrébb a premiert, de valószínűleg senki sem panaszkodik.

Arról is lerántották a leplet, hogy bizony tényleg az Egyesült Királyságba, Londonba utazunk Joe-val, aki Professor Jonathan Moore névvel folytatja életét. A hivatalos leírásból még az is kiderül, hogy Joe, vagyis már Jonathan egy újabb csinos hölgybe szeret bele, Kate-be (Charlotte Ritchie), aki egy galériaigazgató. De természetesen könyvtáros szerelmével, Marienne-el (Tati Gabrielle) is találkozunk még… és egyre csak tovább bonyolódik Joe életében minden.

Egyébként érkeznek új karakterek is, megismerhetjük Nadia-t (Amy Leigh Hickmann, Válaszcsapás), Rhys-t (Ed Speelers, Downton Abbey), Phoebe-t (Tilly Keeper, EastEnders), Adam-et (Lukas Gage, Fehér Lótusz), Simon-t (Aidan Cheng, Devil), Sophie-t (Niccy Lin), Gemma-t (Eve Austin), Connie-t (Dario Coates) és Blessinget (Ozioma Whenu) is.