Érkezik A Fehér Lótusz 3. évada

Újabb hotelt ismerhetünk meg a Fehér Lótusz láncból.

Még be sem fejeződött a második évad, de máris berendelték a harmadikat az HBO sikersorozatából, A Fehér Lótuszból. Az előzőekhez hasonlóan ismét új vendégek egy csoportját ismerhetjük meg, egy teljesen új Fehér Lótusz szállodában. Az első évad Hawaii-on játszódott, míg a másodikban Szicíliába kalauzoltak el minket a készítők.

Az HBO ügyvezető alelnöke így nyilatkozott a hír kapcsán:

A Fehér Lótusz egy minisorozatnak indult, és limitált keretek között, gyorsan készült el a koronavírus ideje alatt, így lehetetlen nem ámulatba esni attól, hogy Mike, a készítője, hogyan tette az egyik legsikeresebb és kritikusok által legdicsértebb szériává.

A széria első évada 2021. júliusában startolt el, és azonnal elnyerte mind a nézők, mint a kritikusok szeretetét. Mi több, összesen 20 Emmy-díjra jelölték, melyből nem kevesebb, mint tizet be is zsebelt magának.

Az egyetlen szereplő, aki mindkét eddigi évadban feltűnt, az Jennifer Coolidge. A mostani, második felvonásban többek között olyan színészeket láthatunk még, mint Aubrey Plaza, F. Murray Abraham, Michael Imperioli, Adam DiMarco, Theo James, Meghann Fahy, Haley Lu Richardson, és Will Sharpe.

Arról egyelőre nincs hír, hogy visszatér-e valaki közülük a harmadik évadban, ahogy arról sem, hogy hol fog játszódni.