Mától nézhető az Elit 6. évada a Netflixen

8 új résszel jelentkezett a népszerű sorozat.

Nem vesz vissza a tempóból a Netflix népszerű spanyol sorozata, az Elit: idén áprilisban kaptuk meg az ötödik évadot, de máris megérkezett a hatodik, mely mától nézhető. Szokásos módon 8 új epizóddal jelentkezett a széria, új karakterekkel és megannyi izgalommal tele, mi több, számos társadalmi kérdéssel is foglalkoznak benne.

A Las Encinas egy újabb diákja vesztette életét, az iskola pedig próbál továbblépni a történtek után. Azonban az intézmény falai közé olyan rendszerszintű társadalmi problémák férkőztek be, mint a rasszizmus, a szexizmus, a családon belüli erőszak, és az LMBTQ-ellenesség, melyekkel mind-mind foglalkoznak az évad során. Új arcok is csatlakoznak, hogy felszólaljanak a korrupt rendszer ellen, viszont, ha azok nem tesznek semmit, akik a rendszert irányítják, a diákok kénytelenek lesznek a saját kezükbe venni a dolgokat.

Az új évad erősen Patrick (Manu Rios) karaktere köré fog épülni, rajta kívül pedig láthatjuk még feltűnnek benne a következő színészek: André Lamoglia (Iván), Valentina Zenere (Isadora), Carla Díaz (Ari), Martina Cariddi (Mencía), Adam Nourou (Bilal), Ander Puig (Ser o no ser, El trayecto), Carmen Arrufat (HIT, La inocencia), Álvaro de Juana (HIT, Luimelia), Ana Bokesa (Capítulo Cero, La que se avecina) és Álex Pastrana (Welcome to Edén, Los protegidos).

Samuel (Itzan Escamilla), Rebeka (Claudia Salas), Cayetana (Georgina Amorós) és Omar (Omar Ayuso) már nem térnek vissza benne, azonban jó hír, hogy az utóbbit a hetedik évadban ismét viszontláthatjuk majd