Így tudod nézni a ma esti MTV EMA-t élőben

Idén a németországi Düsseldorfban tartják a díjátadót.

Tavaly Budapesten rendezték meg, idén pedig a németországi Düsseldorfból jelentkezik élőben az MTV európai díjátadója, az EMA. A házigazdák ezúttal Rita Ora és párja, Taika Waititi lesznek, a legtöbb jelölést, szám szerint hetet pedig Harry Styles-nak sikerült bezsebelnie – a jelöltek listájáért katt ide

Az biztos, hogy látványban most sem lesz hiány, hiszen nem akármilyen fellépők gondoskodnak róla. Színpadra lép az est folyamán Ava Max legújabb kislemezével, a Weapons-zel, David Guetta és Bebe Rexha az I’m Good (Blue) című slágerükkel, GAYLE az ABCDEFU-val, az ukrán rap csapat, a Kalush a Stefania-val, Lewis Capaldi a visszatérő kislemezével, a Forget Me-vel, a Gorillaz és Thundercat a Cracker Island-del, a Muse, a OneRepublic az I Ain’t Worried-del, SpinallÄyanna és Nasty C a Power (Remember Who You Are) című dalukkal, Stormzy a Firebabe-bel, és Tate McRae is a She’s All I Wanna Be című slágerével.

A vörös szőnyeges bevonulás este 8-kor, míg a főműsor 20:55-kor veszi kezdetét, az MTV-n pedig élőben követhetjük mindkettőt. Emellett az MTV UK YouTube csatornáján a színfalak mögé is betekinthetük a gála közben: