Az eredeti Winx Club kreátor újraéleszti a sorozatot és egy filmet is készít

Ha a Netflix kaszált, jönnek az eredeti kreátorok.

Mint tudjuk, a napokban a Netflix örökre bezárta az Alfea kapuit és soha többet nem térnek vissza Bloomék az iskolába, egyébként úgy, hogy elég sok elvarratlan szálat hagytak a nézőknek. De a tündérek nem nyugodnak és újra szányra kapnak… csak máshol, más formában.

Iginio Straffi, az animációs sorozat eredeti kreátora nagyon örült annak, hogy a Végzet: A Winx Saga ekkora siker, ugyanis közel 20 évvel a franchise eredeti premierje után is tovább sikerült vinni a hírt és az univerzumot. Úgy tűnik, most ő is kedvet kapott ahhoz, hogy folytassa ott, ahol abbahagyta, sőt…

A Végzet egy igazán izgalmas kaland volt és óriási elismerés, több millióan nézték, ez pedig megerősített abban, hogy szükség van a Winx világra. Nagyon sok izgalmas Winxes projekten dolgozom, ezek közül pedig meg is osztok néhányat veletek.

Kezdte a kreátor, aki bejelentette, hogy újraéleszti a CG animációs Winx Club sorozatot, sőt a munkálatok már meg is kezdődtek rajta. Igaz, több részletet nem árult el erről, de annyi biztos, hogy ő hű marad az eredeti ruhákhoz és atmoszférához.

A második bejelentése ennél is izgalmasabb, hiszen egy régi álma teljesül: érkezik egy nagy költségvetésű Winx film is, melynek szintén megkezdődtek az előkészületei. Igaz, nem árulta el még, hogy ez is animációs lesz-e, vagy meglépi legnagyobb álmát és egy egészestés, élőszereplős filmet készítenek – a második opció sokkal valószínűbb.

A sok szeretet, amit a Winx felé mutattatok, meginsipirált arra, hogy elkezdjek dolgozni egy magas-minőségű filmen, ahol újra átélhetitek a Winx világát, kiemelve azokat a dolgokat, amiket megszerettetek eredetileg. Hinni magunkban, az igazi barátság megértése, a sok nevetés na és persze a sok csillogás, miközben megtörténnek az átváltozások…

Úgy tűnik, hogy Straffinak sem tetszett, hogy ennyire átalakították a karaktereket, akiket eredetileg megálmodott, de nem csak neki, a rajongóknak és a nézőknek sem tetszett feltétlenül a casting, melynek a sorozat kezdetekor hangot is adtak.