Mától nézhető a Szerelem vagy kötelesség 2. évada a Netflixen

A svéd dráma folytatódik.

Hazai idő szerint a ma reggeli órákban élesedett a Young Royals, vagyis a Szerelem vagy kötelesség 2. évada a Netflixen, melyre egyébként több, mint másfél évet kellett várniuk a rajongóknak. Már most szépen lassan kúszik fel ez az ezap is a népszerű sorozatok listájára Magyarországon is.

Igaz, a célközönség nagy része még bele se kezdett a darálásba, egészen hamar túl is lehet rajta esni, ugyanis az első évadhoz hasonlóan most is 6, 45 perces részt mutattak be a készítők. Természetesen kedvenceink, Edvin Ryding és Omar Rudberg mindent megtesznek azért, hogy most is a képernyőhöz láncolják a nézőket és olyan kérdéseket boncolgassanak továbbra is, mint miszerint mi értelme van egy olyan életnek, amibe bekényszerítik az embert, vagy, hogy mennyire határtalan a szerelem valójában.

Spoiler mentesen, de annyit elárulhatunk, hogy a 2. etap óriási cliffhangerrel ért véget, így nem lepődnénk meg, ha egy hónapon belül érkezne a bejelentés a 3. évadról, ami leghamarabb 2023 végén kerülhet bemutatásra. De ne szaladjunk ennyire előre.