Újabb horror-thrillerben kapott szerepet az Eufória sztárja

Hamarosan uralni fogja a mozikat a színésznő.

Úgy tűnik Sydney Sweeney bebizonyította Hollywoodnak, hogy sokkal több, mint két cici a képernyőkön, ugyanis sorra halmozza a szerepeket különböző műfajú filmekben. A színésznő eddig az Eufória, az Éles tárgyak, A szolgálólány meséje vagy A Fehér Lótusz c. sorozatokból lehetett ismerős, de az biztos, hogy hamarosan a moziképernyőkről sem tudjuk majd lekaparni.

Most leszerződött az Immaculate c. pszichológiai horror-thriller c. film csapatához is, ahol nem csak a női főszerepet zsebelte be, de a produceri munkákba is benne lesz keze. A színésznő egy egészen naív nő, Cecilia szerepét ölti majd magára, aki egy új feladatkört kap egy híres olasz kolostorban. A tökéletes olasz vidéken való meleg fogadtatása azonban megszakad, és szépen lassan Cecilia számára is világossá válik, hogy új otthona sötét és rémisztő titkokat rejt.

Sydney Sweeney A kukkolók c. filmben

Érdekesség, hogy ebben a filmben is Michael Mohannal dolgozik majd együtt, akivel a 2021-es A kukkolók című alkotáson is dolgozott – ez pedig hazánkban a Prime Video egyik legizgalmasabb filmje is egyben.