Érkezik az Elit sztárja, Ester Expósito új sorozata

Az Elit egyik rendezője készíti a szériát.

Ester Expósíto a hatalmas sikernek örvendő Elittel robbant be a köztudatba, melyben három évadon keresztül alakította Carla karakterét. Bár 2020-ban elbúcsúzott a sorozattól, most az egyik rendezőjével, Ginesta Guindallal fog együtt dolgozni egy új szérián, mely a La Isla Bonita címet kapta.

A vígjáték-dráma középpontjában három barát áll: a partiállat Alfonso, az idealista Peter, és a környezetvédő Sol. A csapat együtt lakik Ibizán egy régimódi, de elegáns házban, azonban a tulajdonos úgy dönt, megtriplázza a lakbért a nyári hónapokra, így a társaságnak megoldást kell találnia arra, hogyan tartsák meg ennek ellenére is a megszokott életület és az otthonukat.

Ester Roxy-t személyesíti majd meg, aki egy szobát bérel a házban, hogy valaki lehessen a közösségi médiában, és ezért a sziget legjobb bulijain is mindig ott van.

A készítők elmondása szerint Ibiza egy metaforaként szolgál a kihívásokra, melyekkel a mai fiataloknak szembe kell nézniük. Nehéz az élet a városokban a magas lakbér miatt, mindeközben a gazdaság hanyatlik, csak úgy, mint a mentális egészségünk. 

A széria első évada hat részből áll majd, a munkálatok pedig jövőre indulnak.