Oliva Wilde kocsija alá vetette magát exe, hogy ne érjen oda Harry Styles koncertjére

Egyre több zavaros részlet derül ki Harry és Olivia kapcsolatáról és annak előzményeiről.

Olivia Wilde, Harry Styles és Jason Sudeikis nem éppen a legszebb szerelmi háromszöget tudhatják magukénak. A napokban pedig Wilde és Sudeikis egyik volt dadusa adott interjút, ahol elég kemény dolgokat állított a sztárpárról.

Többek között azt, hogy a pár férfi tagja részeg volt, amikor megváltak tőle és úgy kiabált vele, de ami a legjobban feldühítette az internetet az az a nyilatkozata volt, ahol Styles-t is belekeverte valamilyen szinten a drámába – újra.

A neve elhallgatását kérő dajka azt állítja, hogy Olivia és Jason egy nagy veszekedés kellős közepén voltak, amikor a színésznő Harry Styles egyik koncertjére tartott.

És (Olivia) azt mondta: félek tőled, félek tőled Jason. Majd ő erre azt válaszolta, hogy „ha félsz tőlem, miért hagyott itt a gyerekeidet?”. Utána ment és a kocsija alá feküdt, hogy ne tudjon kihajtani. Lefeküdt, hogy ne menjen el.

Azt is elárulta a dadus, hogy miért tette ezt Jason:

Direkt csinálta, hogy késsen Harry-től. Azt mondta nekem Jason: „Megcsinálta a salátát és a kedvenc dressingjét hozzá és most meg elmegy és vacsorázik egyet Harry-vel.

A történtek után természetesen sem Olivia, sem Jason nem maradtak csendben. Publicistáik összedolgozva és a hírességekkel egy közös közleményt adtak ki, ahol elutasítják ezt a viselkedést és elítélik a dajkát is, aki hamis vádakat talált ki, valószínűleg csak a plusz bevétel kedvéért.

Mint szülők, kifejezetten felháborító azt hallani, hogy egy volt dadusunk ilyen hazugságot állítson rólunk a nyilvánosság előtt. 18 hónapja zaklat minket és a szeretteinket, közeli barátainkat, kollégáinkat, ez pedig egy elfogadhatatlan szintre lépett. Továbbra is arra fogunk törekedni, hogy megvédjük és helyesen neveljük gyermekeinket és reméljük, hogy ezek után békénhagyja majd családunkat

– küldték válaszul a Page Six-nek hétfőn este.