Kemény kritikát fogalmaz meg Nessa Barrett Los Angeles-ről

Nem minden arany, ami fénylik.

A világsiker felé törő popművész, Nessa Barrett szembeszegül az iparági szabványokkal és Dél-Kalifornia mérgező közegével új felvételében, a tired of california-ban. Ez a legújabb ellenállhatatlan alt-pop himnusz a fiatal énekesnő young forever című debütáló albumáról, ami október 14-én érkezik. A tired of california egy kellően hangulatos videoklip kíséretében fokozza a hallgatói élményt.

A 2021 februárjában az arany minősítést bezsebelő, 53 milliós YouTube-nézettségű jxdn és Travis Barkerrel közös la di die-től indult Nessa hurrikánnagyságú felfelé ívelése, majd a dying on the inside című dal bizonyította egy évvel később, hogy stabil rajongói tábort sikerült felépítenie a 20 éves csillagnak.

A zeneszám annak reményében született, hogy felhívja a figyelmet az evészavarokra, Barrett pedig csak elkötelezettebbé vált és saját platformját használja gyógyulási forrásként. A frissen megjelent tired of california továbbra is hihetetlen popdallamokkal és zsigeri őszinteséggel fogadja be világába a hallgatókat.

Az újdonság a káprázatos madhouse és romantikus, érzelmes track, a die first, a szeretteink elvesztésével járó félelemről. Mindezt a young forever korong tartalmazza. A single jövevényben Barrett Los Angeles sötét oldalát fedi fel, amiben kendőzetlenül fogalmaz meg kritikát a fényűző városról.