Privát üzenetben kért bocsánatot rajongóitól Charlie Puth

Megérkezett az énekes új lemeze!

Végre elérhető Charlie Puth mélyen személyes, saját magáról elnevezett korongja, amely első darabja, a beharangozó Light Switch óta sikerre van ítélve. A Loser az énekes-dalszerző legújabb lemezével együtt érkezik kiemelt felvételként.

Charlie Puth harmadik nagylemeze és egy igazán őszinte, bensőséges anyag született, amelyben a szerző teljes belső világát megismerhetjük. Ez pedig abból fakad, hogy az énekes a lemez előtt egy teljesen új imázst próbált magának kreálni.

Ez a hanganyag a személyiségem. Mintha a hang egy fizikai létezővé vált volna

– összegezte a többszörösen Grammy-díjra jelölt előadó.

Ez pedig nem csak rajongóinak, de Elton Johnnak is feltűnt, aki több másik rajongóval egyetemben jelezte is ezt az énekesnek. Charlie pedig, mint ahogy valószínűleg minden ember tenné, ignorálta a kommenteket arról a tényről, hogy megváltozott volna, de Elton felnyitotta szemét, az dalszerző pedig több rajongójától is bocsánatot kért privát üzenetben.

Még sosem találkoztak velem az életemben. Brutális és erős, mire képes a zene. Kissé megterhelő kimondani hangosan is.

Számos tracket hallhattunk már a korongról, amelyek egytől egyig bebizonyították, hogy Charlie a modern popzene egyik ikonja. Ezt mi sem mutatja jobban, hogy az eddig az albumról megjelent zeneszámok több mint egy milliárd streamet értek el.

Ezúttal klip is készült a kiadvány utolsó külön is megjelenő dalához. A Loser kisfilmjében, amit Phillip R. Lopez rendezett, Puth egy klasszikus hollywoodi western sztori karaktereit jeleníti meg, amíg el nem szakad a cérna.